LOA

NL

Geboren en getogen in West-Afrika ben ik verhuisd naar Belgiƫ op mijn 17de waar ik via mijn adoptiegezin en liefdesrelaties op een familiale manier in aanraking ben gekomen met verschillende wereldkeukens zoals de Aziatische, Frans-Belgische en Mediterraanse. De culinaire creaties die mijn menukaart sieren zijn een eigentijdse interpretatie van de typerende smaken en ingrediƫnten uit de traditionele gerechten van die verschillende culturen en streken.

Met deze verschillende kleuren ga ik inspelen op de streetfood cultuur waarbij de focus ligt op gerechten die gezond zijn, creatief in smaak, in presentatie, die vlug geserveerd kunnen worden en die makkelijk kunnen geconsumeerd worden.

EN

Born in West-Africa, where I grew up, I came to Belgium when I was 17. Throughout my adoption family and relationships, I became familiar with the French-Belgian, Asian and Mediterranian food culture. The culinary creations on my menu are current interpretations of typical flavors and ingredients out of traditional recipes of these cultures.

With this touch that is my own, in combination with the caracteristics of tasty streetfood culture, I focus on recipes that are healthy, creative in taste and presentation, and are to be served quickly and easily consumed.